MIDDEL TEGEN JEUK


Hét middel tegen jeuk en infecties bij waterpokken

Bestel hier voor 21:00 en u heeft het morgen al in huis!

PoxClin CoolMousse bij waterpokken
Want jeuk is niet leuk!


Sinds februari 2009 produceert en distribueert Biohorma PoxClin CoolMousse in Nederland. PoxClin is speciaal geschikt voor kinderen met waterpokken.


Waterpokken - bijna ieder kind krijgt ermee te maken. En de jeuk die het veroorzaakt, kan heel erg lastig zijn. Ook kan het openkrabben van de waterpokken leiden tot verergering van de jeuk en (levenslange) littekens.

 


Gaat infecties tegen en voorkomt littekenvorming
PoxClin zorgt voor een onmiddellijke verlichting van de jeuk. Het zachte en luchtige schuim bevat het gepatenteerde 2QR-complex, de ook wel bacteriële blokker genoemd, dat afkomstig is van de Aloë Barbadensis plant. Deze bacterieblokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. Het helpt daardoor infecties en de vorming van littekens voorkomen. Bovendien is het verkoelende PoxClin schuim leuk en handig om aan te brengen.

Kortom, PoxClin... heel effectief bij waterpokken.

 Bestel hier voor 21:00 en u heeft het morgen al in huis!

Privacybeleid: Wij maken gebruik van Google Adsense om advertenties te laten zien wanneer u onze website bezoekt. Google kan daarbij de zogenoemde DoubleClick DART-cookie in uw browser plaatsen om informatie over uw bezoek aan deze site (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) te verkrijgen. Google gebruikt deze Cookie om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wilt lezen of als u wilt voorkomen dat informatie over uw sitebezoek op bovenstaande wijze wordt gebruikt, klikt u op deze link.